Vali Akdemir Geçit Beldesi sakinleriyle bir araya geldi

Vali-Akdemir-Gecit-beldesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir incelemelerde bulunmak üzere gittiği Geçit beldesinde belde sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Yardımcıları Mehmet Kurt ve Fatih Kaya’’nın da eşlik ettiği incelemelerde, vatandaşların istek ve sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi. Daha sonra Geçit Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Abdurrahman Akdemir, burada Geçit Belediye Başkan Vekili ile görüşerek beldede yürütülen çalışmalar, yapılması planlanan projeler ve beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Geçit Belediyesi ziyaretinin ardından Vali Abdurrahman Akdemir, Valilik Koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılması planlanan Özel Eğitim Kompleksinin arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.